Suszone podgrzybki ? niezastąpione w kuchni

Wrocław, 02.10.2014

INFORMACJA PRASOWA

MARKA: Devaldano
ASORTYMENT: Podgrzybek suszony Devaldano 20g i 40g

Dary lasu nigdy nie smakowały tak dobrze ? Suszone podgrzybki Devaldano ? niezastąpione w kuchni, smaczne i wyśmienicie aromatyczne nie tylko w święta!

Nie trzeba być wytrawnym grzybiarzem, aby cieszyć się cennymi darami lasu. O każdej porze roku na polskie stoły dostarcza je marka Devaldano, która powstała z nieokiełznanego pragnienia przechowania smaku i aromatu leśnego runa. Wszystkie specjały, proponowane przez Devaldano pochodzą z najczystszych polskich lasów, gdzie w harmonii i spokoju dojrzewają otulone szmerem liści i miękkością mchu. Misją marki jest rozsmakowywać Polaków w niepowtarzalnym aromacie darów lasu, dbając jednocześnie o najwyższą jakość dostarczanych produktów, potwierdzoną licznymi certyfikatami.

Podgrzybek suszony Devaldano to jeden ze sztandarowych produktów marki. Jest niezastąpiony w każdej kuchni, doceni go każda pani domu nie tylko w okresie świątecznym, ale przez cały okrągły rok. Susz podgrzybkowy Devaldano jest wybitnie aromatyczny, trwały, można przechowywać go bardzo długo bez starty smaku i aromatu. Dzięki temu potrawy wzbogacone podgrzybkami Devaldano zawsze smakują wyraziście z bardzo intensywnie wyczuwalną nutą leśnych, urzekająco aromatycznych grzybów. Podgrzybki trafiające do opakowań Devaldano zbierane i selekcjonowane są z najwyższą starannością. Devaldano wybiera tylko świeże, zdrowe grzyby pochodzące z ekologicznie czystych polskich lasów. Powolny proces suszenia pozwala zachować w nich to, co najcenniejsze ? maksimum smaku i aromatu.

Podgrzybki suszone Devaldano nadadzą charakteru wszelkim potrawom, od barszczu przez krokiety, bigos, faszerowane zrazy czy ciemne sosy do mięs. W okresie świątecznym są niezastąpioną podstawą tradycyjnie serwowanych na święta dań polskich. Całorocznie stanowią doskonały dodatek do dań codziennych – smacznych i prostych, oraz potraw wykwintnych – nawet tych najbardziej wyszukanych. Podgrzybki Devaldano stwarzają nieskończone możliwości kulinarne, są tak wonne i wyraźne w smaku, że gwarantują sukces niemalże każdego grzybowego dania. To właśnie z nich przyrządzić można na przykład wyśmienitą, lekką, kremową zupę podgrzybkową z chilli, lub makaron tagliatelle w aromatycznym sosie albo chociażby tartę grzybową z dodatkiem parmezanu i pomidorów?

Podgrzybki Devaldano zostały ususzone w najbardziej optymalnych warunkach tak, by zarówno ich smak, jak i wartości odżywcze zostały w pełni zachowane. Zamknięto je w estetycznym, poręcznym i bardzo praktycznym pudełku wielokrotnego użycia tak, by każdy konsument mógł dłużej cieszyć się ich niepowtarzalnym aromatem. Podgrzybki suszone Devaldano dostępne są w dwóch wariantach wagowych: 20 i 40 g w najlepszych sklepach spożywczych na terenie całego kraju.

Marka: Devaldano

Pojemność: 20g , 40 g

Sugerowana cena 40g ok. 11,99zł

Sugerowana cena 20g ok. 5,99 zł

Authors
Top