Danie główne dla osoby towarzyszącej za 1 zł w prestiżowych warszawskich restauracjach? To możliwe dzięki przewodnikowi Go Out i zawartych w nim bonach

W tej pięknie wydanej książce, która na rynku ukaże się 12 grudnia, opisanych jest 100 renomowanych warszawskich restauracji wraz z ilustracjami pokazującymi ich wnętrza oraz proponowane dania. Przy każdej z nich znajdują się po trzy kupony rabatowe ? łącznie 300.

Zasady korzystania z tego nowatorskiego systemu rabatowego są bardzo proste. Wystarczy wraz z zamówieniem rachunku wręczyć kelnerowi Go Bon oraz okazać Kartę zamieszczoną w przewodniku.

Z bonów do restauracji opisanych w przewodniku mogą skorzystać nie tylko pary. To także świetne rozwiązanie dla osób lubiących jadać w ciekawych miejscach w większym gronie, zarówno jeśli chodzi o spotkania rodzinne czy też bardziej formalne - biznesowe. 1 zł za główne danie w restauracji opisanej w przewodniku zapłaci bowiem każda 2-ga, 4-ta oraz 6-ta osoba.

Przewodnik podzielony jest na trzy części: złotą, srebrną i brązową - w zależności od cen proponowanych przez restauratorów dań. Książka kosztuje 199 zł. Koszt tego zakupu zwraca się niezwykle szybko ? już po wykorzystaniu zaledwie 2 Go Bonów ze złotej puli czy 4 ze średniej półki cenowej. Gdyby wykorzystać wszystkie bony zamieszczone w książce, to okazałoby się, że posiadacz przewodnika zyskałby nawet ponad 20 tys. złotych oszczędności.

Korzystanie z przewodnika i jego systemu rabatowego pozwoli więc nie tylko obniżyć wydatki na restauracje. Ułatwi także podjąć decyzję o wyborze wyjątkowego miejsca, w którym można będzie poznać nowe smaki oraz spędzić czas w niebanalnym wnętrzu, z niepowtarzalną atmosferą.

Przewodnik Go Out wspiera Maciej Nowak, wieloletni recenzent polskich restauracji i felietonista Gazety Wyborczej, znawca i?smakosz, a także juror telewizyjnego programu Top Chef.

Jak twierdzi, jadanie poza domem to nie tylko sposób na smakowanie dobrych potraw, ale także element stylu życia, łączący dobry smak z estetyką wnętrz, kunsztem szefa kuchni i fachowością obsługi. Maciej Nowak od lat wskazuje konsumentom te miejsca, w których warto jadać i spędzać miło czas. Poprzez swoje recenzje przyczynia się do poprawy jakości polskich restauracji.

- To już druga edycja warszawskiego przewodnika, z którego jesteśmy bardzo dumni. Nie kończymy jednak na tym. Wiemy, że osoby z innych polskich miast chciałyby również w swoim otoczeniu móc korzystać z dobrodziejstw podobnego wydawnictwa. Dlatego pracujemy nad tym, aby warszawska edycja miała swoje odpowiedniki w innych dużych miastach w Polsce. Pochlebne opinie na temat edycji 2014 utwierdziły nas w przekonaniu, że Go Out to trafiony pomysł. Edycja 2015 zawiera jeszcze lepsze restauracje. System rabatowy sprawdza się wyśmienicie. Daje olbrzymie korzyści użytkownikom, a jednocześnie jest satysfakcjonujący dla restauratorów. Cieszę się, że kolejna edycja Go Out ukazuje się jeszcze przed Świętami. Mam nadzieję, że Go Out Warszawa 2015 znajdzie się pod niejedną choinką, a w konsekwencji nasi użytkownicy będą jeszcze chętniej jadać w restauracjach ? podsumowuje Marcin Biernacki, wydawca przewodnika Go Out.

http://www.go-out.com.pl
http://www.facebook.com/gooutpl


dostarczył infoWire.pl
Źródło Espresso 77 Communications / martabarlak.com. Dostarczył
Authors
Top